Apple Iphone 6s 32 gb incl. panzer glass protection

399,00 €
Manufacturer: Apple

Beschikbaarheid: Op voorraad

Apple Iphone 6 32gb incl. pantzer glass protection
 • Apple iPhone 6 

  Groter maar ook dunner. Krachtiger, maar ook meer energiezuinig. Met de Apple iPhone 6s ontwikkelde Apple een smartphone boordevol vooruitstrevende technologieën in een elegant design die je zeker zal bekoren. 

  Ligt perfect in de hand 

  Het eerste dat je opmerkt wanneer je de iPhone 6 vastneemt, is hoe goed hij in de hand ligt. Het glas vooraan raakt het omhulsel in aluminium langs de zijkant om zo tot een opmerkelijk en eenvoudig design te komen. Geen randen of openingen, wel een strak, elegant en tijdloos design. 

  Retina HD-scherm 

  De iPhone 6 beschikt over een prachtig 4,7-inch Retina HD-scherm, waarop elk detail perfect zichtbaar is. Geniet van video’s, films, websites en apps met een ongeloofelijke helderheid en hoge contrasten. 

  Mooie foto's 

  De 8 MP iSight camera kreeg heel wat nieuwe elementen mee, zoals Focus Pixels, betere gezichtsherkenning en verbeterde belichting. Zo kan je schitterende foto’s nemen, op reis, onder vrienden of tijdens familiefeesten. Bovendien laat de camera je ook toe om prachtige HD-video’s op te nemen.  

  Krachtige prestaties

  Bovendien is de Apple iPhone 6 ook uitgerust met een A8-chip en Dual-Core processor. Geniet van supersnelle prestaties. 

  4G-verbinding

  De iPhone 6 beschikt over 4G-internet om snel te surfen, videogesprekken te voeren of muziek te streamen. Daarnaast is de smartphone ook uitgerust met 3x sneller wi-fi en bluetooth LE.

   

   
   
   

Beoordelingen

Er zijn geen nog geen recensies voor dit artikel.